Select the search type
  • Site
  • Web
 
Caută
  • LadyCup free accessories
  • New LadyCup French Fuchsia
  • New LadyCup French Fuchsia
  • Protective cotton face masks
LadyCup.tv Sistem cerificat al managementului de calitate – LadyCup este fabricat exclusiv din silicon medical în UE

Partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton B’O Baby clothes 4 Baby Teething ring

Utilizare

În timpul manipulării cu LadyCup-ul, acordaţi atenţie curăţeniei perfecte a mâinilor! Dezinfectaţi LadyCup-ul înainte de prima utilizare. LadyCup-ul îl puteţi fierbe (cca 5 min.) sau steriliza cu ajutorul soluţiei sterilizante create din tabletele de sterilizare. Pentru o introducere mai uşoară, recomandăm mai ales fetelor / femeilor tinere, (mărimea S(mall)) utilizarea gelului lubrifiant pe bază apoasă. Poziţia ideală pentru introducerea/scoaterea LadyCup-ului este în şezut / în picioare. Înainte de introducere îndoiţi de două ori LadyCup-ul în lungime. Introduceţi LadyCup-ul astfel îndoit în vagină. Pentru primele introduceri este foarte importantă relaxarea dvs. totală. De aceea încercaţi introducerea / scoaterea LadyCup-ului în afara perioadei de menstruaţie. Astfel veţi găsi cea mai convenabilă poziţie „proprie“ de introducere / scoatere a LadyCup-ului.

După o anumită perioadă, această activitate va fi o rutină pentru Dvs. şi nu vă va face nici un fel de probleme majore. Introducerea / scoaterea LadyCup-ului nu este mai complicată decât introducerea / scoaterea unui tampon obişnuit.

Goliţi LadyCup-ul în funcţie de intensitatea menstruaţiei, aproximativ de 2–5× pe zi.

Înainte de prima utilizare, citiţi cu atenţie instrucţiunile anexate. În cazul oricăror neclarităţi, contactaţi-ne sau consultaţi-vă direct cu medicul dvs. ginecolog.

LadyCup Vă oferă un ajutor de specialitate rapid. Email de contact: custom@ladycup.eu

Întrebările şi răspunsurile curente le veţi găsi pe secţia „Întrebări şi răspunsuri“.

Matrialul utilizat-siliconul nu produce nici un fel de alergii cunoscute. Prin utilizarea LadyCup-ului, reduceţi riscul de îmbolnăvire bacterială şi împiedicaţi apariţia sindromului şocului toxic (TSS), care este posibil de ex. la utilizarea tampoanelor.

LadyCup este adecvat şi pentru femeile, care suferă de eczeme sau tot felul de alergii dermice la tampoane sau materiale din latex. LadyCup-ul pe bază silicon, care este absolut neutru, menţine mediul natural vaginal sănătos şi nu usucă mucoasa.

fold it

componentă

Dezinfectaţi LadyCup-ul înainte de fiecare utilizare. Introduceţi LadyCup-ul cu mâinile curate şi cu calm. Pentru înlesnirea introducerii, puteţi umezi LadyCup-ul cu apă sau puteţi utiliza gel lubrifiant pe bază apoasă. Îndoiţi de două ori LadyCup-ul în lungime şi introduceţi-l. Dacă l-aţi introdus corect, LadyCup-ul se deschide pe toată suprafaţa.

insert

introducere

Pentru a constata plasarea corectă, puteţi încerca să rotiţi LadyCup cu ajutorul părţii inferioare. LadyCup-ul introdus corect nu se roteşte şi rămâne şi cu ajutorul muşchilor Dvs. vaginali în aceeaşi poziţie. Plasarea LadyCup-ului este jos în vagină. În poziţia corectă, LadyCup-ul este plasat astfel încât, nu curge şi nu apare senzaţia de percepere a acestuia în corp.

use

utilizare

LadyCup-ul reţine până la 30ml de sânge menstrual. Prin designul său, este un mijloc auxiliar menstrual pentru toate sporturile, pentru călătorii sau utilizare zilnică curentă. LadyCup-ul îl puteţi utiliza în mod sigur şi în timpul nopţii. Puteţi utiliza LadyCup-ul Dvs. timp de până la 12 ore pe zi fără să-l scoateţi. Designul suportului cu strierea specială a suprafeţei permite o scoatere mai uşoară. Grosimea siliconului utilizat este selectată pentru o flexibilitate optimă.

rinse

scoatere, golire, clătire

În funcţie de intensitatea menstruaţiei, goliţi LadyCup-ul cam de 2-5× pe zi. După golire este posibilă doar clătirea cu apă. LadyCup-ul îl puteţi deasemenea fierbe sau steriliza în soluţie sterlizantă. Opţiunea Dvs. depinde de posibilităţile Dvs. momentane.

Instrucţiuni-atenţionare

LadyCup-ul nu este un mijloc anticoncepţional. Din motive igienice, utilizaţi în mod exclusiv numai LadyCup-ul propriu.

LadyCup-ul este adecvat pentru femeile de toate categoriile de vârstă. Poate fi utilizat şi de fetele, care deocamdată nu au avut contact sexual sau de femeile cu mijloace anticoncepţionale (corpuscul intrauterin etc.).

Scurtarea suportului

Scurtaţi-vă suportul la o „lungime proprie“, care Vă va conveni cel mai mult. Suportul îl puteţi deasemenea tăia de tot. Vă recomandăm o scurtare treptată, până găsiţi o lungime optimă. Atenţie la deteriorarea părţii inferioare a LadyCup-ului!

Visa MasterCard PayPal JCB
partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton
facebook twitter youtube instagram google+ pinterest   LadyP LadyPad LadyCup