Select the search type
 • Site
 • Web
 
Caută
 • LadyCup free accessories
 • New LadyCup French Fuchsia
 • New LadyCup French Fuchsia
 • Protective cotton face masks
LadyCup.tv Sistem cerificat al managementului de calitate – LadyCup este fabricat exclusiv din silicon medical în UE

Partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton B’O Baby clothes 4 Baby Teething ring

Mască de unică folosință/Respirator KN95 (FFP2)

Mască de unică folosință

Masca este destinată pentru protecția celor din jur pentru a se împiedica trasmiterea bolii pe o altă persoană prin infecția cu microparticule. Masca nu protejează în fața infecției sau a virusului, însă reduce în mod primar extinderea acestuia. În general, reduce riscul de îmbolnăvire de până la 2,5×. Masca nu este destinată să fie folosită mai mult de o singură dată.

Certificare CE. Ambalat în ambalaj protector.

Mască de unică folosință

Informații privind utilizarea măștii

 • Inainte de aplicarea măștii, curățați-vă mâinile cu emulsie pentru mâini pe bază de alcool (dezinfectant) sau cu apă și săpun.
 • Acoperiți gura și nasul cu masca și verificați dacă între față și mască nu rămâne spațiu liber.
 • In momentul, în care utilizați masca, aveți grijă să nu o atingeți; dacă o atingeți, curățați-vă mâinile cu emulsie pentru mâini pe bază de alcool sau cu apă și săpun.
 • Schimbați masca cu una nouă când aceasta este umedă și nu folosiți în mod repetat măștile de unică folosință.
 • Proces de scoatere a măștii: Scoateți masca din spate (nu atingeți partea din față a măștii). Aruncați imediat masca într-un vas închis pentru deșeu. Curățați-vă mâinile cu emulsie pentru mâini pe bază de alcool (dezinfectant) sau cu apă și săpun

Respirator KN95 (FFP2)

Respirator din patru straturi KN95 adecvat pentru protecție zilnică.

Norma de protecție KN95 corespunde normei europene FFP2 / americane N95.

Suprafața este formată din țesătură anti aderentă 50G, al doilea strat este bumbac 45G proiectat pentru aer cald, al treilea strat este material de filtrare 30G KN, interiorul este format din țesătură antiaderentă 30G PP.

Respirator KN95

Respiratorul captează 95 % din microparticulele exterioare. Adecvat ca și protecție contra virușilor și bacteriilor. Protecție în fața particulelor rigide și lichide netoxice. Captează aerosolii, particulele de praf și smog ori polen.

Fabricat din material fiabil și de calitate, care reduce riscul de iritare a pielii.

Destinat pentru unică folosință (durata min. 6 ore).

IDurata de viață și eficiența depinde de modul de utilizare. La umiditate înaltă își pierde din eficiență, din acest motiv recomandăm protejarea în fața umidității.

Informații de utilizare a respiratorului

Schimbați respiratorul în următoarele cazuri:

 • Rezistența la respirație a crescut în mod considerabil.
 • Respiratorul este deteriorat sau devastat.
 • Respiratorul nu aderă bine la față.
 • Respiratorul este murdar.
 • Respiratorul a fost deja utilizat.

Respiratorul KN95, similar cu certificarea americană N95 și certificarea europeană FFP2. KN95 este norma de domeniu pentru industrie care stabilește, că respiratorul dat asigură eficiența gândită de filtrare a particulelor cu media de greutate de 0,3 micrometri la nivelul de 95 de procente.

Respiratorul este cel mai eficient dacă este folosit în combinație cu curățarea frecventă a mâinilor cu emulsie pe bază de alcool sau cu apă și săpun (dezinfectant).

Respiratorul pentru față nu este destinat pentru utilizare mai mult de o singură dată. Dacă respiratorul dvs. este deteriorat sau murdar sau dacă respirația cu acesta devine dificilă, scoateți respiratorul, lichidați-l în mod sigur și luați unul nou. Ca și lichidare sigură a respiratorului se consideră introducerea acestuia într-o pungă de plastic și aruncarea lui la deșeu.

Pot folosi în mod repetat masca/respiratorul?

Masca/respiratorul trebuie schimbate în momentul umezirii acestora cu salivă sau cu alte umori corporale, deoarece își pierde proprietățile de protecție. Nu utilizați niciodată masca / respiratorul în mod repetat, nu spălați și nici nu dezinfectați. Este interzisă folosirea unei măști/respirator de către mai multe persoane.

Lucrătorii din alte domenii folosec respiratorul KN95 în mod curent timp de câteva ore fără întrerupere. Experiența cu aceste moduri de utilizare arată că respiratorul poate funcționa în cadrul specificațiilor sale de proiect timp de 8 ore fără întrerupere sau cu întrerupere.

Durata de folosire a respiratorului KN95 depinde de ceea ce faceți în mod concret și cât timp purtați respiratorul într-o singură zi. În caz ideal, respiratorul de unică folosință ar trebui înlocuit în fiecare zi.

Respiratorul KN95 protejează și în fața virușilor?

Respiratorul este destinat pentru protecția persoanei, care îl folosește în fața microparticulelor din aer, care pot cuprinde viruși. În general, respiratoarele sunt considerate ca și mijlocae mult mai eficiente în fața virusului gripal în comparație cu masca de față obișnuită.

Visa MasterCard PayPal JCB
partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton
facebook twitter youtube instagram google+ pinterest   LadyP LadyPad LadyCup